Ana Sayfa Vergi Elektronik Defter Genel Tebliği (Sıra No:1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı Hazırlandı.

Elektronik Defter Genel Tebliği (Sıra No:1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı Hazırlandı.

871
0

Elektronik Defter Genel Tebliği (Sıra No:1)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı Hazırlandı.

Hazırlanan Elektronik Defter Genel Tebliği taslağında; elektronik defter uygulamasına ilişkin hali hazırda yürürlükte bulunan 1 Sıra No.lu Elektronik Defter Genel Tebliğinde yer alan açıklamalar saha uygulamalarında ortaya çıkan tereddüt edilen hususları açıklığa kavuşturmak üzere güncellenmiştir.

Bu taslağın geliştirilmesi ve yayımlanmaya hazır hale getirilmesi için Başkanlığımızca çalışmalar devam etmekte olup; mevcut taslakta yer alan konuların geliştirilmesi, değiştirilmesi veya katkıda bulunulması ile ilgili görüş ve önerilerinizi, 31.08.2018 tarihine kadar euysal@gelirler.gov.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Söz konusu bağlantı için aşağıdaki linke tıklayınız.
http://www.gib.gov.tr/sites/default/files/fileadmin/mevzuatek/serno3_edefterTebTaslak.pdf


Kaynak:Gib
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikE-Fatura ve e-defter geçiş tebliğinde değişiklik TASLAĞI (VUK 454 nolu tebliğde değişiklik yapılmasına dair)
Sonraki İçerikKimler Kurumlar Vergisi Öder?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz