Ana Sayfa Vergi Defter hadleri ne zaman açıklanacaktır?

    Defter hadleri ne zaman açıklanacaktır?

    2022 Defter Geçiş Hadleri

    442
    0

    Ayın sonuna kadar açıklanacak olan defter değiştirme hadleri 2022 yılı için diyor ama o açıklanacak rakamlar 2021 de rakamlar aslında değil mi? Doğru mu anlıyorum?

    Açıklanacak rakamlar 31/12/2021 tarihinde oluşacak alım/satım ve hasılat rakamlarıdır.

    Bu rakamlara göre 2022 de tutulacak defterler tasdik ettirilir.

    2022 yılı defter geçiş hadleri belli oldu mu?

    2022 yılı defter geçiş hadleri yayınlandı mı?

    Serbest meslek ve işletme defteri tutan bir mükellefte defter geçiş hadleri neye göre belirlenir?


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik2022 Konsolosluk harçları
    Sonraki İçerikGelir idaresi başkanlığı sistemindeki mesleki hizmet sözleşmelerine Türmob sisteminden alınan sözleşme numarası mı girilmelidir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz