Ana Sayfa Mevzuat Bitcoin’de tarihi düşüş!

Bitcoin’de tarihi düşüş!

931
0

Açık kaynaklı bir kod olarak yayınlanan dijital para birimi Bitcoin’in değeri Ekim 2017’den beri 5.000 doların altına hiç inmemişti.

Bu düşüşle birlikte Bitcoin’in değeri 87 milyon doların altına düştü.

Yaklaşık 19.783 dolarla Kasım 2017’de zirve yapan kripto paranın fiyatı %75 oranında azaldı.

Oldukça istikrarsız bir kripto para olan Bitcoin 15 Kasım’da ikiye bölündü. Bitcoin’in ikiye bölündüğünden ilgili olan kişiler dışında pek kimsenin bilgisi olmadığı ifade ediliyor.

Bitcoin ve Bitcoin Cash artık birbiriyle rekabet eden iki kripto para birimi.

21 milyon üretim sınırı olduğundan Bitcoin’in istikrarlı bir para birimi olacağı iddia edilmişti. Fakat görünen o ki aynı şekilde onlarca kripto para çıkartılabileceğini kimse hesaba katmamış!

Kripto paraların gelecekte neye evrileceğini, devletlere ait kağıt paranın yerini alıp alamayacağı hala büyük bir muamma.


 
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikTÜRMOB Bizden Haberler e-Dergisi – 21.11.2018
Sonraki İçerikMaktu Aylık Nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz