Ana Sayfa SGK Ay içerisinde işe girişi yapılan kişilerin kontrol listesini SGK’dan nasıl alabilirim?

    Ay içerisinde işe girişi yapılan kişilerin kontrol listesini SGK’dan nasıl alabilirim?

    35
    0

    Bir işverenin ay içerisinde işe girişi yapılan çalışanlarının SGK girişlerinin kontrol listesini SGK ‘dan nasıl alabilirim?

    “Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Giriş Ana Menü” ekranında “İşkur Meslek Kod Güncelleme/Görüntüleme” linkine basıldığında açılan ekranda “Sigortalı İşe Giriş ve İşten Ayrılış Bildirgeleri için tıklayınız” linkine basılmalıdır. Açılan “Sigortalı İşe Giriş-Ayrılış
    Bildirgeleri” ekranında;
    -Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi
    -İşe Giriş Görüntüleme
    -İşe Giriş Bildirgesi Görüntüleme
    -İşe Giriş Bildirgesi İptal
    -Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi
    -İşten Ayrılış Görüntüleme
    -İşten Ayrılış Bildirgesi Görüntüleme
    -İşten Ayrılış Bildirgesi İptal
    -Sigortalı Adres Güncelleme işlemleri yapılabilmektedir.
    Sigortalı işe giriş-ayrılış bildirgelerinin kullanımına ilişkin bilgiler ekranın sol üst kısmında yer alan “Açıklamalar” butonuna basılarak görüntülenebilmektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik7440 Kurumlar vergisi matrah artırımı nedeniyle ödenecek verginin muhasebe kaydı nasıl yapılacak?
    Sonraki İçerikKiralama amacıyla alınan sabit kıymetleri hangi hesapta takip etmeliyiz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz