Ana Sayfa Duyurular Artvin, Rize ve Düzce İllerimizin Selden Etkilenen Bölgelerinde SGK Prim Ödeme Süreleri...

Artvin, Rize ve Düzce İllerimizin Selden Etkilenen Bölgelerinde SGK Prim Ödeme Süreleri 6 Ay Uzatıldı

443
0

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Artvin, Rize ve Düzce illerinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen işverenlerin Sosyal Güvenlik Kurumuna vermeleri gereken bildirgelerin verilme süreleri ile prim borçları ödeme sürelerinin uzatıldığını açıkladı. Bilgin, “Bu kapsamda; Artvin, Rize ve Düzce illerinde selden etkilenen ilçelerde Temmuz sonuna kadar SGK’ya verilmesi gereken belgeler için kuruma verilme süresi 26.08.2021’e uzatıldı” dedi. Bakan Bilgin, buralardaki ödeme süresi geçmiş prim borçları ile 2021 yılı Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim ve Kasım aylarına ilişkin prim borçlarının ödeme süresinin de 31.01.2022 tarihine kadar uzatıldığını kaydetti.

Bakan Bilgin, “Bölgedeki felaketten zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yaşamını yitirenlerin yakınlarına baş sağlığı dileriz.” ifadelerini kullandı.


Kaynak: T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMevduat Faizi ve Katılma Hesabı Kar Payı Gelirleri Üzerinden Yapılan Tevkifat Oranları İndirimlerinin Süresi 30 Eylül 2021’e Kadar Uzatıldı
Sonraki İçerikMazot ve Gübre Desteği Kapsamında Yapılan Ödemelere İlişkin Kanun Yararına Temyiz Kararları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz