Ana Sayfa Çalışma Hayatı Apartman görevlisini işten çıkardığımızda hangi evrakları imzalatmamız gerekir?

    Apartman görevlisini işten çıkardığımızda hangi evrakları imzalatmamız gerekir?

    281
    0
    Kapıcıyı kıdem tazminatı vererek işten çıkardığımızda hangi evrakları imzalatmamız gerekir? İşten çıkış bildirimi Kıdem tazminatı ödeme belgesi İbraname

    ____________________________________

    BENZER İÇERİK

    Ayrıca, son ücretinin ve diğer tüm hak edişlerinin yazıldığı ücret hesap pusulası, Yıllık ücretli izin defterleri ve formları, üzerine zimmetli demirbaş ve diğer malzemelerin teslim alındığına dair tutanak ve varsa diğer sorumluluklar için karşılıklı olarak ibralaşıldığına dair mutabakat formu

    Kaynak: İSMMMO Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBordrolu (bağımlı) çalışan SMMM emeklilik sonrası kısmi süreli iş sözleşmesi ile çalışmaya devam edebilir mi?
    Sonraki İçerik2023 Yılı defter sınıf değişikliği haddeleri %122,93’lük yeniden değerleme oranına göre hesaplanabilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz