Ana Sayfa Haberler Amerika’dan Avrupa’ya Huawei uyarısı!

Amerika’dan Avrupa’ya Huawei uyarısı!

962
0

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Pazartesi günü Macaristan’da yaptığı açıklamada Avrupa ülkelerini uyardı.

Pompeo, Huawei ürünlerinden yararlanan Avrupa ülkelerinin ABD ile olan ilişkisinin zarar görebileceğini belirtti.

Macaristan ve diğer orta Avrupa ülkeleriyle ortaklığını ilerletmeyi amaçlayan ABD hükümeti, altyapısında Huawei ürünleri kullanan ülkelerin güvenlik riskleriyle karşı karşıya olduğunu ifade etti.

Çin hükümeti ise Salı günü yaptığı açıklamada Pompeo’nun ifadelerini eleştirerek ABD hükümetini ‘’Çin ile diğer ülkelerin arasını bozmakla’’ suçladı.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKuyumculuk faaliyetine ilişkin ithalat ve ihracatta Ba, Bs bildirimine yazılacak tutar nedir?
Sonraki İçerikMükellefiyet bilgileri hatalı verilen kişilere yapılan mal-hizmet satımları Bs formuna dâhil edilecek midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz