Ana Sayfa Çalışma Hayatı Ekim Ayına İlişkin İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödeneği Ödemeleri 5 Kasım’da Yapılacak

    Ekim Ayına İlişkin İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödeneği Ödemeleri 5 Kasım’da Yapılacak

    458
    0

    Bakan Selçuk: “Ekim Ayına İlişkin İşsizlik ve Kısa Çalışma Ödeneği Ödemelerini 5 Kasım’da Yapıyoruz”

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ekim ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Kasım’da hesaplara yatırılacağını duyurdu.

    Bakan Selçuk, “Ekim ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerini 5 Kasım’da vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız.” dedi.

    Kısa Çalışma Ödeneği ve İşsizlik Ödeneği vatandaşların İBAN hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ise ödemeler PTT üzerinden yapılacak.
    Yeni normal sürecinde istihdamın korunması için desteklerin süreceğini belirten Bakan Selçuk, çalışanların ve işverenlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

    Bakan Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneği’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31.12.2020 tarihine kadar uzatıldığını da hatırlattı.


    Kaynak: T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBilanço esasına tabi gelir vergisi mükellefleri şahsi harcamalarını B formlarında bildirmeli midir?
    Sonraki İçerikDüzeltme amacıyla ve pişmanlıkla verilen beyannameler %5’lik vergi indirimi hakkımızı ortadan kaldırır mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz