Ana Sayfa Ülkeler Trump Yönetimi, Avrupa Birliği, Birleşik Krallık ve Japonya ile ticari antlaşmalara açık...

Trump Yönetimi, Avrupa Birliği, Birleşik Krallık ve Japonya ile ticari antlaşmalara açık olduğunu söyledi.

637
0

Trump Yönetimi Avrupa Birliği, Birleşik Krallık ve Japonya ile ticari antlaşmalara açık olduğunu söyledi.

Birleşik Devletler Ticari Temsilcilik Ofisi,  Avrupa Birliği, İngiltere ve Japonya ile yeni ticari antlaşmalara açık olduğunu ifade etti.

Ticari ofis temsilcisi Robert Lighthizer “Amerikan Ticaretini ve yatırımlarını,  Japonya,  Birleşmiş Milletler ve Birleşik Krallık ile devam ettirmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Yönetimin hem “gümrük vergili” hem de “vergisiz” uygulamalarla ” daha adil ve dengeli bir ticaret “ şiarı benimsediği vurgulandı ve bu stratejinin, “Amerikan işçi, iş adamı ve çiftçileri” için bir avantaj olduğunu belirtti.

 


Kaynak:Reuters
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikToplam ciro %32 arttı
Sonraki İçerikSuudi Yetkililer kayıp gazeteci olayını araştırıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz