Ana Sayfa SGK Müjde!!! Emekli Maaşlarına Banka Promosyonu Veriliyor!

    Müjde!!! Emekli Maaşlarına Banka Promosyonu Veriliyor!

    1947
    0

    Başbakan Binali Yıldırım, 2017 yılı için emeklilere ödenecek banka promosyonu (özendirme) hakkında açıklama yaptı. Tek seferde verilecek olan promosyon, emekli maaşlarına göre değişiklik gösteriyor.emekliprom

    Başbakan Yıldırım ayrıca promosyonun bankalara yıllık maliyetinin; 5 milyar TL olduğunu, bu kaynağın bankalar ve hükümet ile emeklilerin maaşlarına ilave olarak promosyon şeklinde verileceğini ifade etti.

    Promosyon ödemeleri, tek seferde olmak üzere 2017 yılı emekli maaş takvimine uygun olarak ödenecektir.

    Kaynak: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

    Tarih: 1 Ocak 2017

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikVergi Konseyi Yönetmeliği – 22 Mart 2005
    Sonraki İçerikÖZEL TÜKETİM VERGİSİ (II) SAYILI LİSTE UYGULAMA GENEL TEBLİĞİ – 18.04.2015

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz