Ana Sayfa Duyurular “100 Yıllık Cumhuriyet’e Mali Çözüm Önerileri” Konulu Makalelerinizi İSMMMO’ya Gönderebilirsiniz

“100 Yıllık Cumhuriyet’e Mali Çözüm Önerileri” Konulu Makalelerinizi İSMMMO’ya Gönderebilirsiniz

203
0

İSMMMO

Duyuru

page1image561858656 page1image561825264

page1image561869760

 

Değerli Katılımcılar,

Türkiye’nin en genç, en büyük akademik meslek odası olan İSMMMO, kurulduğu günden bugüne kendi gelişimini sürdürürken; mesleki ödevlerinin dışında önder, yol gösterici misyonuyla kamuyu aydınlatma ve yaşama dair görevlerini yerine getirmiştir.

İSMMMO, “100 Yıllık Cumhuriyet’e Mali Çözüm Önerileri” başlıklı projesiyle Cumhuriyet’in gelecek yüzyılına rehber olacak muhasebe, vergi, finans, denetim ve mali hukuk konularında ana temamıza uygun çalışmalara ev sahipliği yapacaktır.

Bu vesile ile projemize değer katacak olan tüm makaleleriniz için teşekkür ederiz.

Sevgi ve Saygılarımla Erol DEMİREL Başkan

HAKEMLİ MAKALELER İçin;

MAKALE ŞARTLARI

Mali Çözüm Dergisi Yayın Politikası’nda belirtilen yazım kuralları, Kaynakça ve dipnot verme tekniklerine bağlı yol izlenecektir. https://www.ismmmo.org.tr/Yayin/Yazim-Kurallari- ve-Yayin-Politikasi–15854

Gönderilen makaleler web sayfasında belirtilen Etik Kurallar çerçevesinde  değerlendirilecektir. https://www.ismmmo.org.tr/Yayin/Mali-Cozum-Dergilerimiz–15852

Daha önce hiçbir yerde yayımlanmayan, özgün nitelikte çalışmalar olması gerekmektedir.

Dergiye makalenizi teslim ederken sisteme “itenticate” veya “turnitine” gibi bir

intihal programı kullanılarak üretilmiş intihal raporu eklenmelidir.

Kaynakça hariç makalelerde aranan intihal oranı % 20’dir. •

Gönderilen makaleler 1,5 aralıklı, 11 punto Times New Roman kaynakça, tablo ve şekillerle birlikte maksimum 20 A4 sayfası boyutunda olmalıdır.

HAKEMSİZ MAKALELER için;

• Mali Çözüm Dergisi Yayın Politikası’nda belirtilen yazım kuralları, Kaynakça ve dipnot verme tekniklerine bağlı yol izlenecektir. https://www.ismmmo.org.tr/Yayin/Yazim-Kurallari- ve-Yayin-Politikasi–15854

Makaleler “Araştırma Makalesi-Nicel” ve “ Derleme Makale” olarak iki başlık altında değerlendirilecektir.Daha önce hiçbir yerde yayımlanmayan, özgün nitelikte çalışmalar olması gerekmektedir.

Makale İntihal oranının mevzuat alıntısı hariç olmak kaydıyla makul ölçüde (% 30) olması

gerekmektedir. İntihal raporları İSMMMO tarafından alınacaktır.

Gönderilen makaleler 1,5 aralıklı, 11 punto Times New Roman tablo ve şekillerle birlikte maksimum 15 A4 sayfası boyutunda olmalıdır.

MAKALE GÖNDERİMİ İÇİN: yayinkurulu@ismmmo.org.tr

Tüm sorular ve merak ettikleriniz için İSMMMO web sayfamızda
MALİ ÇÖZÜM DERGİMİZE’e bakabilirsiniz.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikKYS-KÜMİ FRS Tanıtım Toplantıları Takvimi. İlk Toplantı 1 Ağustos 2023 Tarihinde Ankara’da Yapılacak
Sonraki İçerikTemmuz 2023 Kıdem Tazminatı Tavanı Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz