Ana Sayfa Yaşamın İçinden Yetenek mi, Karakter mi?

Yetenek mi, Karakter mi?

1396
0

Bir konuyu veya kavramları uzun uzun yazmak, örneklerle anlatmak zor gibi görünür ancak edebiyatçıların bazılarının görüşü de bunun tersi yönündedir. Çok sayıda kelimenin yerine insan beyni ve algılama kabiliyetini ikame ederek, kısa sözlerle, kavramları, olguları anlatmanın daha zor olduğu yönündedir.

Hani derler kısa ve öz diye. Atasözleri bunun en iyi örneklerindedir.

İşte öyle sözlerden bir tanesini paylaşmak istedik sizlerle. Yaşamın hangi devresine koyarsanız, her devre için yeni anlamlar yüklenebilecek bir söz diyebiliriz buna.

Bir futbol okulunun duvarındaki özlü bir yazıda der ki;

“Seni buraya getiren yeteneğindir, seni burada tutacak olan ise karakterindir.”

Demiştik ya fazla söze gerek yok diye…

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikYer Fıstığı ile Çalışan Araba Yaptılar!
Sonraki İçerikYasal Defterlerin Tasdik Süreleri nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz