Ana Sayfa Duyurular Yer altı maden işletmelerine 350 milyon lira destek ödenecek

Yer altı maden işletmelerine 350 milyon lira destek ödenecek

Yer altı maden işletmelerine ne kadar destek ödenecek?

542
0

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yılda yaklaşık 10 bin yer altı madencisi için belirtilen şartları yerine getiren işletmelere toplamda 350 milyon lira destek ödemesi yapılacağını bildirdi.

Bakan Dönmez, Twitter hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“İstihdamı ve üretimi artırmak için yer altı maden işçilerine yapılan destek ödemelerine bugün itibarıyla başladık. Yılda yaklaşık 10 bin yer altı madencimiz için belirtilen şartları yerine getiren işletmelere toplamda 350 milyon liralık destek ödemesi yapacağız.”


Kaynak: T.C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Duyurusu 08.06.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikVergi, Resim ve Harç İstisnası Belgemiz var. Hakedişler için Damga Vergisi Ödeyecek miyiz?
Sonraki İçerikNoterler e-Arşiv Fatura sistemine dahil midir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz