Ana Sayfa Ekonomi Türkiye fındık ihracatından 8 ayda 1.6 milyar dolar kazandı

    Türkiye fındık ihracatından 8 ayda 1.6 milyar dolar kazandı

    544
    0

    Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçılar Birliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 1 Eylül 2021-30 Nisan 2022 döneminde gerçekleştirilen fındık ihracat miktarı ve geliri hakkında bilgi verildi.

    Açıklamada, son 8 ayda 269 bin 219 ton fındık ihraç edilerek, 1 milyar 600 milyon 408 bin 483 dolar gelir sağlandığı kaydedildi.


    Kaynak: İTO Haber
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikÖzelleştirmelerden geçen yıl 413 milyon dolar gelir elde edildi
    Sonraki İçerikHalka açık şirketlerin otelde yaptıkları

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz