Ana Sayfa Ekonomi Türk fintek şirketleri ve katılım bankaları uluslararası yatırımcılarla buluşuyor

    Türk fintek şirketleri ve katılım bankaları uluslararası yatırımcılarla buluşuyor

    424
    0

    Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi açıklamasına göre, Türkiye’de fintek ve katılım finans ekosistemlerinin geliştirilmesinin stratejik öncüsü olan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi’nin, Katar Finans Merkeziyle ortaklaşa düzenleyeceği “FinTech and Digital Participation Banking: Turkish Solutions and Opportunities in Qatar” başlıklı webinar, 23-24 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Çevrim içi ortamda düzenlenecek etkinlikle, Türkiye’nin Katar ile olan stratejik iş birliğinin gelişimine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

    Türkiye Katılım Bankaları Birliği, Katar Kalkınma Bankası ve Katar Fintek Hub’dan da temsilcilerin katılacağı webinarda, farklı odaklardan 20 Türk fintek şirketi finans sektörünün geleceğine dair projelerini tanıtırken, Türkiye’den 3 katılım bankası da müşteri deneyimini geliştirmeye yönelik yenilikçi dijital çözümlerini izleyicilere sunacak.

    İlerleyen dönemde farklı ülkelerde de yapılması planlanan webinarlarla, Türkiye’nin fintek ve katılım finans ekosistemlerinin uluslararasılaşmasına önemli bir katkıda bulunulması hedefleniyor.

    Başta fintek şirketleri, katılım finans kuruluşları, yatırımcılar, akademisyenler ve kamu kurumları olmak üzere farklı sektörlerden geniş bir izleyici kitlesine hitap edecek webinara, “www.cbfo.gov.tr” internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarında yer alan link üzerinden kayıt yapılabilecek.


    Kaynak: İTO Haber
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikKonut Fiyat Endeksi geçen yılın aralık ayında yüzde 7,9 arttı
    Sonraki İçerikDünyanın yakında hâlâ petrole ihtiyacı olacak

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz