Ana Sayfa Haberler Trafik sigortası için yeni karar!

Trafik sigortası için yeni karar!

826
0

Hazine ve Maliye Bakanlığı, trafik sigortalarına yönelik yeni yönetmeliği imzaladı.

Yönetmeliğe göre, maddi hasarlı kazalar için 36 bin TL olan limit, 1 Temmuz 2019 itibariyle 3 bin TL artacak.

Sorumluluk sigortasıyla ilgili teminat limitleri de belli oldu.

Gözetim işlemi yapanlar, onarım ve bakım üstlenenler ve oto galerilerinin yaptıracakları sigortalar için de aynı teminat limitleri geçerli olacak.

Tedavi, sakatlanma ve ölüm teminat limitleri ‘insan taşımada kullanılan motorlu araçlar’ kategorisi limitleri ile aynı miktarda olacak.


Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikTaslak olarak yayında olan Tebliğler ile, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-SMMM, E-Müstahsil Makbuzu uygulamalarına ilişkin karşılaştırmalı tablo – 19.12.2018
Sonraki İçerikEmekli ve çalışan öğretmenler için yeni karar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz