Ana Sayfa Duyurular TMO’nun Fındık Alım Süresi 30 Nisan 2021’e Kadar Uzatıldı

TMO’nun Fındık Alım Süresi 30 Nisan 2021’e Kadar Uzatıldı

407
0

BAKAN PAKDEMİRLİ’DEN FINDIK ÜRETİCİLERİNE MÜJDE…

Bakan Pakdemirli:

“TMO’nun Fındık Alım Süresini 30 Nisan 2021’e Kadar Uzattık”

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) fındık alım süresini 30 Nisan 2021’e kadar uzattıklarını bildirdi.

Fındık üreticilerine müjdesi olduğunu bildiren Pakdemirli, “TMO’muzun fındık alım süresini 30 Nisan 2021 tarihine kadar uzattık. Üreticilerimizi hiç yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz. Hem üreticimizin hem de ülkemizin kazanması için çalışıyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.


Kaynak: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGüncel SGK primlerimizi ödemezsek 7256 sayılı kanun kapsamındaki taksitlendirmemiz bozulur mu?
Sonraki İçerikEmniyet müdürlüğüne yapılacak araç bağışında KDV ve ÖTV istisnası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz