Ana Sayfa SGK SGK teşviklerinden geri dönük ne kadar süre olarak düzeltme yaparak yararlanabiliriz?

    SGK teşviklerinden geri dönük ne kadar süre olarak düzeltme yaparak yararlanabiliriz?

    512
    0
    27 Mart ile 31 Mayıs aylarında KÇÖ’den yararlandık. 01/06-20/11 2020 döneminde normalleşme kapsamında çalışmaya geri döndük. Şimdi ise 01.01.2021 itibariyle tekrar KÇÖ’ye başvurduk. Kapalı olmaya başlayacağımız tarih 05.01.2021 olacaktır. Yaptığımız işlem doğru mudur?

    Çalışmış olduğunuz günler için kçö talebiniz doğru işlem olmayacaktır haklısınız. Çalışılmayan kapalı olduğunuz 05.01.2021 sonrası için talepte bulunmanız gerekmektedir.


    KÇÖ’den kısmi olarak; Nisan- mayıs döneminde faydalanılmıştır. 07252 sayılı normalleşme ilk açıklanan 3 aylık teşvik ile sadece Ağustos bildirgelerinde faydalanılmış olup, uzaması ve 6 aya kadar faydalanma süresi geldiğinde ise kasım bildirgesinde de faydalanılmıştır. Teşvik bitiş tarihi 11/2020 olarak SGK teşvik sayfasında personel listesinde belirtilmektedir. Eylül- Ekim 2020 dönemi için de düzeltme ile faydalanabilir miyiz?

    6 ay Geriye dönük teşviklerden düzeltme ile yararlanma talebinde bulunabilirsiniz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİşsizlik oranı Ekim döneminde 0,7 puanlık azalış ile %12,7 seviyesinde gerçekleşti
    Sonraki İçerikMatrah artırımı taksitleri ödenmezse vergi dokunulmazlığı kalkar mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz