Ana Sayfa Yaşamın İçinden Sahip Olduklarımız mı, Olmadıklarımız mı Daha Değerlidir?

Sahip Olduklarımız mı, Olmadıklarımız mı Daha Değerlidir?

1322
0

“Çitin diğer tarafındaki çimler her zaman yeşildir.”

İnsanlara sahip olmadıkları şeyler daha çekici gelir nedense. Hâlbuki öyle midir? Sahip olduklarımız için harcanan emek, zaman ne değerlidir oysa!

“Uçurumu sevenin kanatları olmalı.”

Sahip olmadığımız şeylerin çekiciliğine kapılıp, yeterli donanıma sahip olmadan tehlikeye atılmamalıyız. Sahip olduklarımızın değerini bilmeli ve tabii ki paylaşmayı da bilmeliyiz. Paylaşmak sadece maddi yardım demek de değildir elbette. Bilgimizi, tecrübemizi, ustalığımızı, hayattan çıkardığımız dersleri paylaşmalıyız çocuklarımızla, yetiştirelim diye işyerlerimizde bizlere teslim edilen gençlerimizle.

“Yaşamda hatalar yoktur, yalnızca dersler vardır.”

Yapılan her yanlıştan bir şeyler öğrenilir. O nedenle hataları küçüksemeyin. Onlara sadece anlık maliyeti ile bakmayın. Hemen yüzeyin altında bizi bekleyen kazanımı, mücevheri alın asıl.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikTEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I – Ünite 1 Konu Anlatımı 1
Sonraki İçerikKurumlar Vergisinden istisna edilen kazanca isabet eden giderler diğer kazançlardan indirilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz