Ana Sayfa Duyurular Online Webinar: Eximbank Alacak Sigortası Programı 11 Mart 2021

Online Webinar: Eximbank Alacak Sigortası Programı 11 Mart 2021

488
0

Eximbank Alacak Sigortası Programı Hakkında Online Webinar – 11 Mart 2021

TİM Başkanı Sayın İsmail GÜLLE ve Eximbank Genel Müdürü Sayın Ali GÜNEY’in katılımları ile, Eximbank tarafından yürütülen Alacak Sigortası Programı hakkında 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 15:30’da online olarak (webinar formatında) bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu online etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin en geç 09 Mart 2021 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki linkte yer alan katılım formunu doldurması gerekmektedir:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTopK5Qo9p04rIzDk2zxmIcoN8GZ24IJCNrgUVlBSBXc0i_g/viewform?usp=sf_link

Toplantıya ilişkin bağlantı linkleri, yukarıdaki formu dolduran katılımcıların e-posta adreslerine daha sonra iletilecektir.


Kaynak: İTKİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik4/1-b kapsamında olan bir kişi işyerini kapatırsa işsizlik maaşı alabilir mi?
Sonraki İçerikİnternet üzerinden yapılan reklam hizmetlerinde KDV tevkifatı yapılır mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz