Ana Sayfa Duyurular Online Seminer: Pazarlama Mini MBA 05 Temmuz – 27 Temmuz 2021

Online Seminer: Pazarlama Mini MBA 05 Temmuz – 27 Temmuz 2021

401
0

Pazarlama Mini MBA- Online

05 Temmuz – 27 Temmuz 2021

13:30 – 17:00

Pazarlama, kişilerin ve örgütlerin amaçlarına uygun şekilde değişimini sağlamak üzere, ürünlerin, hizmetlerin ve düşüncelerin yaratılmasını, fiyatlandırılmasını, dağıtımını ve satış çabalarını planlama ve uygulama sürecidir. Müşterilerin gereksinimlerini ve beklentilerini anlama ve bu çerçevede hizmetlerin nasıl tasarlanıp sunulabileceğini planlama işlemidir.

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Online Pazarlama Mini MBA Programı, katılımcıların pazarlama alanında uzmanlaşmalarını hedeflemektedir.

Mini MBA programımızda şirketin tüm işini yönlendiren stratejik süreç pazarlama yönetimi, hedef pazar araştırmaları tüketici davranışları, marka yönetimi eğitimlerinin yanı sıra dijital pazarlama, sosyal medya yönetimi gibi konular hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Eğitim programı hafta içi 2 gün – günde 2 ders, 13:30 – 17:00 saatleri arasında yürütülecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde bir gün öncesinden katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Seminer günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Program İçeriği:
I. Pazarlama Yönetimi
II. Yönetim ve Liderlik
III. Marka Yönetimi
IV. Dijital Pazarlama
V. Tüketici Davranışları
VI. Sosyal Medya Yönetimi
VII. Pazarlama Stratejileri
VIII. Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi
IX. Ürün Stratejileri ve İnovasyon
X. Uluslararası Pazarlama ya da Hedef Pazar Araştırmaları
XI. Dijital Müşteri ve Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking)
XII. Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM)

Ücret ve Kayıt:
Programa katılım ücretsizdir.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPlastik hammadde sektöründe ihracat 2021’de önceki yıla göre %215,58 oranında arttı
Sonraki İçerikMayıs ayında personel çalıştırmaya başlayan bir firma nisan ayına ait kira ve serbest meslek ödemelerine ait stopaj bildirimlerini nasıl yapmalıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz