Ana Sayfa Duyurular Online Seminer: E-İhracat Mini MBA  07 Haziran – 22 Haziran 2021

Online Seminer: E-İhracat Mini MBA  07 Haziran – 22 Haziran 2021

456
0

 E-İHRACAT MİNİ MBA
07 Haziran – 22 Haziran 2021
13:30-17:00

Dünya ticaretindeki hızlı değişimler nedeniyle, ihracatçılarımızın potansiyel pazarlarda zamanında ve doğru pozisyon almaları büyük önem taşımaktadır. Müşteri beklentilerinin pazarı yeniden tanımladığı veya yeni pazarlar oluşturduğu günümüz koşullarında, hızla gelişen bilgi ve iletişim altyapısı ile elektronik ortama taşınan ticaret ve pazarlama faaliyetlerini benimseyen firmalar, yeni rekabet koşullarına daha hızlı uyum sağlamakta ve avantaj elde etmektedir.
Mini MBA programımızla, elektronik ticareti ihracatta daha etkili ve yaygın kullanarak rekabet gücünün arttırılması hedeflenmektedir.
Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında 07-22 Haziran 2021 tarihleri arasında haftada 2 gün 13:30 – 17:00 saatleri arasında “E-İhracat Mini MBA Programı” düzenliyor.

Program İçeriği:

E-İhracat Firma Deneyimleri
E-İhracatta Müşteri İlişkileri Yönetimi
E-İhracatta Dijital Pazarlama
B2B E-İhracat
Uluslararası Ticarette Genel Eğilimler ve E-ihracata Giriş
E-İhracat Pazar Analizi
İhracatta Para Hareketlerinin Yönetimi
E-İhracatta İptal/İade Yönetimi
E-İhracatta Mal Hareketinin Yönetimi – Lojistik
Stratejik Yönetim ve Planlama
Finans
E-ihracat Kapsamında Firmaların Dijitalleşme İhtiyaçları

Ücret ve Kayıt:
Programa katılım ücretsizdir.

Mini MBA programı detaylı bilgi için İSO Akademi web sayfamızı ziyaret ediniz.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde, eğitim öncesinde katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Seminer günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

Eğitim kaydınızın kontrolünü etkinlik kayıt sayfasında yer alan katılımcı ara kısmından kontrol edebilirsiniz.

İrtibat:
İstanbul Sanayi Odası
Eğitim Şubesi
akademi@iso.org.tr

Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikTüm dünyada uçak seferlerinin kısıtlanmasına rağmen bu yılın 4 aylık döneminde Türk hava sahasından ortalama her 27 saniyede bir uçak geçti
Sonraki İçerikİngiltere’deki yıllık enflasyon oranı Nisan ayında iki katından fazla arttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz