Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: Sertifikalı A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı 2 Ekim –...

Online Eğitim: Sertifikalı A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı 2 Ekim – 9 Aralık 2021

365
0

İhracatçılarımızın dış ticaret konusunda bilgi ve becerilerini geliştirmek, gereksinim duyulan nitelikli işgücünün yaratılmasına katkıda bulunmak amacıyla, AKİB organizasyonu ve Türk Dış Ticaret Vakfı Eğitmenleriyle 80 saatlik (10 hafta) “Sertifikalı A’dan Z’ye Dış Ticaret Eğitim Programı” düzenlenecektir.

2 Ekim – 9 Aralık 2021 tarihleri arasında, Zoom video konferans uygulaması üzerinden düzenlenecek olan eğitime dair ders programı ve eğitmenlere ilişkin bilgiler aşağıdaki linkle iletilmektedir.

Eğitime katılmak için Başvuru Formu linkindeki formun doldurulup, eğitim bedeli olarak belirlenen 150,00 TL’ nin (Yüz Elli Türk Lirası), “TR53 0001 5001 5800 7285 4389 04” IBAN numarasına, [Vakıfbank Mersin Şubesi (Şube Kodu 052) Hesap Adı: Akdeniz İhracatçı Birlikleri] açıklama kısmına “A’DAN Z’YE DIŞ TİCARET EĞİTİMİ” ve “KATILIMCI ADI- SOYADI” belirtmek kaydıyla yatırılması gerekmektedir. Kontenjan 100 kişi ile sınırlı olup 29 Eylül 2021 Çarşamba mesai bitimine kadar başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Başvuru formunda belirteceğiniz e-posta adresine ZOOM Katılım ID bilgileri eğitim günü öncesinde gönderilecektir.

Bilgilerini rica ederim.

Mehmet Ali ERKAN
Genel Sekreter

Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

Eğitim programı ve eğitmen bilgileri için lütfen tıklayınız.

Zoom kullanma kılavuzu için lütfen tıklayınız.

NOT: Sertifika, derslerin en az %70’ine katılan katılımcılara verilecektir.

EK: Katılım Koşulları (1 sayfa)

Katılım Koşulları

1) Kontenjan 100 kişi ile sınırlıdır. 29 Eylül 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvurunun tamamlanması gerekmektedir. 100 kişilik kontenjanın önceki bir tarihte dolması halinde kayıtlar kapanacaktır. Eğitime devam etmeyecek kişilerin, başkalarının hakkını almamak adına katılım bildirmemesi rica olunur.

2) Başvuru Formu ‘nu doldurup katılım bedeli olan 150,00 TL’lik (Yüz Elli Türk Lirası) ödemeyi [Vakıfbank Mersin Şubesi (Şube Kodu 052) Hesap Adı: Akdeniz İhracatçı Birlikleri] “TR53 0001 5001 5800 7285 4389 04” IBAN numarasına, açıklama kısmına “A’DAN Z’YE DIŞ TİCARET EĞİTİMİ” ve “KATILIMCI ADI- SOYADI” belirtilerek gerçekleştirenler kontenjana eklenecektir.

3) Eğitim sonunda sertifika alınabilmesi için, toplam 80 saat (Haftada 3 gün, Salı ve Perşembe günleri 2’şer saat, Cumartesi günleri 4’er saat olmak üzere, toplam 10 hafta) olan eğitimin en az %70’ine katılmış olmak gerekmektedir.

4) AKİB ve Türk Dış Ticaret Vakfı, önceden bildirmek kaydıyla, eğitmen ile ders gün ve saatleriyle ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

5) Başvuru formunda belirtilen isim-soyisim ve e-posta bilgileri ile ders devamında zoom platformuna girerken kullanacağınız bilgiler tutarlı, doğru ve eksiksiz olmalı. Bu konuda sorumluluk katılımcıya aittir.


Kaynak: AKİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKayıtlarda olduğu halde işletmede olmayan emtialar için düzenlenecek fatura hangi beyanname ile ne zaman beyan edilmelidir?
Sonraki İçerikGerçek faydalanıcı bildirim formunu kimler verecektir? Mali müşavirler bildirim yapmak zorunda mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz