Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim Programı: E-Ticaret Mini MBA 10 Mart – 25 Mart 2021

Online Eğitim Programı: E-Ticaret Mini MBA 10 Mart – 25 Mart 2021

378
0

E-Ticaret Mini MBA- Online

10 Mart – 25 Mart 2021

13:30 – 17:00

E-Ticaret, fiziki olarak karşı karşıya gelmeksizin, iktisadi ve ticari her türlü faaliyeti, mal ve hizmetlerin üretim, reklam, satış ve dağıtımlarının elektronik ortamlar üzerinden yapılmasıdır. Kısaca mobil uygulamalar ve internet gibi elektronik yollarla ürün alım ve satım işlemidir. İşletmeler için E-Ticaret önemli bir satış kanalıdır.

E-Ticaret, 24 saat ve yılın her günü satın alma ve satış işlemi yapılabilme, düşük sermayelerle ticaret yapmak, müşterilerin davranışlarının ölçülmesi, hataları çok hızlı fark edilmesi ve engellenmesi, hedeflenen müşteri kitlesine kolayca ulaşabilme gibi avantajları bulunmaktadır.

E-Ticaret Mini MBA programımız ile katılımcıların e-ticaret kavramı, pazar yerleri, mağaza açılışı, kampanya yönetimi gibi konular hakkında bilgilendirmesi amaçlanmaktadır. Katılımcılarımız alanında deneyimli konuşmacılarımız ve eğitimcilerimizin bilgi ve deneyimlerinden yararlanacaklardır.

Mini MBA programımızda e-ticarette hedef pazar, pazaryerlerinde mağaza açılışı – satışı, ödeme sistemleri, dijital pazarlama, tedarikçi ve müşteri ilişkileri, fiyatlandırma, lojistik, kampanya yönetimi, devlet teşvikleri ve hukuki işlemler hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Eğitim programı hafta içi 2 gün – günde 2 ders, 13:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde bir gün öncesinden katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Seminer günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Program İçeriği:
I. E-Ticarete Giriş
II. E-Ticarette Hedef Pazar
III. Başarının Sırrı
IV. Pazaryerlerinde Mağaza Açılışı – Satış
V. Dijital Pazarlama ve SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)
VI. Ödeme Sistemleri – Global Ödeme Sistemleri
VII. E Ticarette Sipariş Operasyonu (Stok, Depo, Kategorilerin Yönetimi, Kargo Süreçleri)
VIII. Tedarikçi ve Müşteri İlişkileri Yönetimi
IX. E-Ticaret Lojistik, Gümrük ve Kargolama
X. E-Ticarette Doğru Fiyatlandırma
XI. E-Ticarette Kampanya Yönetimi
XII. Dünya’daki E-Ticaret Trendleri
XIII. E-Ticarette Devlet Destekleri
XIV. E-Ticarette Hukuki Düzenlemeler

Ücret ve Kayıt:
Programa katılım ücretsizdir.

Detaylar için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikProje finansmanı kredileri risk bakiyesi Aralık 2020 dönemi itibariyle bir önceki yılın aynı dönemine göre %18 oranında arttı
Sonraki İçerikSahipli kedi ve köpeklerin kimliklendirilmesi zorunlu olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz