Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi 27 Mayıs 2021

Online Eğitim: ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi 27 Mayıs 2021

531
0

İMMİB

Üyemiz ihracatçı firmaların çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirilen “İMMİB AKADEMİ Eğitim Etkinlikleri” Covid-19 salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında internet üzerinden ücretsiz olarak devam etmektedir.

Bu çerçevede, “Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla 27 Mayıs 2021 tarihinde 10.00-13.00 saatleri arasında, “ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi” konulu ücretsiz online bir eğitim düzenlenecektir. Söz konusu eğitim, Yrd. Doç. Dr. Hacer KAYHAN tarafından gerçekleştirilecek olup katılımcılar aşağıdaki konu başlıkları ile ilgili bilgilere sahip olabilecektir.

  •  Kapsam, Terimler ve Tarifler
  •  Atık Yapılan Standartlar
  •  Çevre Yönetim Sistemi: Genel Şartlar, Çevre Politikası
  •  Planlama, Yasal ve Diğer Şartlar
  •  Amaç/Hedef ve Programlar, Uygulama ve Faaliyetler
  • İletişim, Dokümantasyon, Kayıtların Kontrolü
  •  Kontrol Etme, İzleme ve Ölçme
  • İç Tetkik, Yönetimin Gözden Geçirmesi

Başvuruların sadece internet aracılığıyla kabul edildiği söz konusu eğitime katılabilmek için https://forms.gle/MKNcf4gYtTp36hpn6 adresi üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Eğitim programı ile ilgili sınırlı kontenjan bulunmakta olup, içerik ve eğitmen özgeçmişine ilişkin bilgiler http://akademi.immib.org.tr web sitemizde ayrıca yer almaktadır.


Kaynak: İMMİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAdi ortaklık ortağı olarak minibüs işleten basit usule tabi ortakların gerçek usule geçişi ve defter tutma yükümlülüğü
Sonraki İçerikYurt dışına tamir amacıyla gönderilen demirbaş için fatura düzenlenir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz