Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: Dijital Dönüşümü Yönetmek 01 Temmuz 2021

Online Eğitim: Dijital Dönüşümü Yönetmek 01 Temmuz 2021

505
0

Dijital Dönüşümü Yönetmek Online Eğitimi

01 Temmuz 2021

14:00-15:30

Eğitimde dijital dönüşüm çalışmalarının gerçekleştirilmesinde faydalı olacak adımlar ve dönüşüm sürecinin verimli yönetilmesi için dikkat edilmesi gereken temel noktalar hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Eğitim İçeriği
Dijital Dönüşüm nedir, bileşenleri nelerdir?
Dönüşüm çalışmalarına başlayan şirketlerin izleyecekleri adımlar nelerdir?
Dijital dönüşüm ekibi neden gereklidir?
Mevcut durum analizi yapmanın önemi
Dijital dönüşüm yol haritası neleri içerir?
Başarılı dönüşüm süreç yönetimi için ip uçları

Eğitim 01 Temmuz 2021 tarihinde 14:00-15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde, eğitimden bir gün önce katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitimci: Alper Gerçek
Bilgi ve İletişim Teknolojileri konularında 34 yıllık bir deneyim sahip olan Alper Gerçek, son beş yıldır Endüstri 4.0 ve dijital dönüşüm konuları üzerine çalışmaktadır.  1988 yılında göreve başladığı Aselsan’da Tasarım Mühendisliği, Sistem Mühendisliği ve Proje Yönetimi alanlarında yöneticilik dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlarda görev yapmış, üst düzey yöneticiliklerde bulunmuştur. Yeni ve ileri teknolojileri Aselsan’la buluşturmayı hedefleyen Teknoloji ve Strateji Yönetim Genel Müdür Yardımcılığı’nda görev yaparken Nisan 2019 itibariyle emekli olmuş, aynı yıl Gerçek Consulting & Caoching şirketini kurmuştur. Şu anda kendi şirketinde dijital dönüşüm çalışmalarına başlamak isteyen şirketlere Dijital Dönüşüm Danışmanı ve Eğitmeni olarak hizmet vermektedir. Aynı zamanda profesyonel bir koçtur.
Türkiye için teknoloji ve ekonomi açısından büyük bir adım atılmasını sağlayacağına inandığı “Dijital Dönüşüm” konusunda birçok çalışma grubunda yer almıştır. TÜBİTAK Yeni Sanayi Devrimi Akıllı Üretim Sistemleri Teknoloji Yol Haritası hazırlama çalışmasında moderatörlük, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayide Dijital Dönüşüm Platformu çalışmalarına katılımcı, Kalkınma Bakanlığı On Birinci Kalkınma Planı Sanayide Dijitalleşme Çalışma Grubu raportörlüğü olarak görev almıştır. Dr. Haluk Gökşen ile birlikte kaleme aldığı “Endüstri 4.0 KOBİ’ler için Dijital Dönüşüm Rehberi” isimli kitap Türkiye Bilişim Derneği tarafından yayınlanmıştır.

Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikE- Defter gönderimi yaparken yansıtma fişlerini silmeli miyiz?
Sonraki İçerik7326 sayılı kanunda kapsamında taşınmazlar için yeniden değerleme yapabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz