Ana Sayfa SGK Öğrenci azlığından dolayı 30 günden az çalışan öğretmenlerin eksik gün bildirimi hangi...

    Öğrenci azlığından dolayı 30 günden az çalışan öğretmenlerin eksik gün bildirimi hangi kod ile yapılacaktır?

    364
    0

    Eğitim kurumunda her ay 30 gün sgk’lı çalışan öğretmenler, öğrenci azlığından dolayı bu ay 17 gün çalıştılar. Eksik günlerini hangi kod ile bildirmek doğru olacaktır? 07 puantaj 06 kısmi istihdam 21 ücretsiz izin kodlarından biri ile mi eksik gün bildirilmelidir? Mevzuata göre hangi kod uydundur?

    Eğitim kurumu çalışanlarının yazılı rızası olması halinde ücretsiz izin bildiriminde bulunabilir.
    06 veya 07 yeni sözleşme gerektirir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİş sağlığı ve güvenliği için sadece bir gün çalışan iş yeri hekiminin kalan eksik gün bildirimleri nasıl olacaktır?
    Sonraki İçerikVergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 459)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Sıra No: 540)

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz