Ana Sayfa Vergi Marmara Bölgesinde Yatırım İçin Uygun OSB (Organize Sanayi Bölgeleri) Parselleri

Marmara Bölgesinde Yatırım İçin Uygun OSB (Organize Sanayi Bölgeleri) Parselleri

397
0

Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından Marmara Bölgesi’nde yer alan “Organize Sanayi Bölgelerinde” çeşitli sektörlerde yatırım için müsait olan yerlerle ilgili yaptığımız çalışmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 ÖNEMLİ NOTLAR• 1 Haziran 2021 tarihi itibariyle OSB Sınırları içerisindeki boş parsellerin dijital ortamda, E-Tahsis yöntemi ile başvurusunun kabul edilmeye başlandığı belirtilmiştir.
 • Marmara Bölgesi’nde yer alan tüm OSB’lere ait boş ve dolu parselleri görebileceğimiz ekte sunulan tablo Odamız’a iletilmiştir.

Dokümanlar

Marmara Bölgesinde Yatırım İçin Uygun OSB Alanları ve Parsel Bilgileri


Kaynak: İTO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikEk İş Yerleri Hakkında Bilgilendirme Metni
Sonraki İçerikÖzelge: Eş adına kiralık meskenin,işyeri gösterilmesi halinde vergi tevkifatı yapılıp yapılmayacağı hk.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz