Ana Sayfa Duyurular KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvuruları 3 Mayıs’ta Başladı

KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvuruları 3 Mayıs’ta Başladı

373
0

KOSGEB’den alınan bir yazıda, Covid-19 pandemisinden etkilenen öncelikli sektörlerdeki mikro ve küçük işletmelerin faaliyetlerini sürdürebilmeleri ve istihdam seviyelerini muhafaza edebilmeleri için tasarlanan “KOSGEB MİKRO VE KÜÇÜK İŞLETMELERE HIZLI DESTEK PROGRAMI” nın 29 Nisan 2021 tarihi itibariyle kamuoyuna ilan edildiği ve başvuruların 3 Mayıs 2021 Pazartesi günü başladığı belirtilmektedir.

Projeye özel web sayfası KOSGEB’in web sayfası altında açılmış olup başvurular bu sayfa aracılığıyla alınacaktır.


Kaynak: İTKİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikNisan ayında ihracat ailesine 2 bin 444 yeni firmanın katılmasıyla yeni ihracata başlayan firma sayısında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı
Sonraki İçerikMali müşavirler il dışındaki müşterilerine gidebilmek için seyahat izin belgesi almak zorunda mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz