Ana Sayfa Duyurular KGK bildirim süreleri 31.05.2020 tarihine ertelendi

KGK bildirim süreleri 31.05.2020 tarihine ertelendi

517
0

KGK

Kurumumuza Yapılacak Bildirimlere İlişkin Sürelerin Ertelenmesi Hakkında Ek Duyuru

Bilindiği üzere 23/03/2020 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde ilan edilen duyuruda, denetim kuruluşları ve denetçiler tarafından Bağımsız Denetim Yönetmeliği uyarınca Kurumumuza yapılacak bildirimlere ilişkin sürelerin COVID-19 salgını nedeniyle ülkemizde uygulanan kontrol ve koruma tedbirleri kapsamında 31/05/2020 tarihine kadar ertelendiği duyurulmuştu.

Bildirim sürelerinin ertelenmesine ilişkin söz konusu Kurumumuz duyurusunda belirtilen 31/05/2020 tarihi, 30/06/2020 olarak yeniden belirlenmiştir.

Tüm denetim kuruluşu ve denetçilere önemle duyurulur.


Kaynak: TURMOB Duyurusu 07.05.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikÜcretsiz izin desteği başvurusu yaptığımız personellerin birden fazla eksik gün sebebi varsa SGK bildirgesi bildiriminde hangi kodu seçmeliyiz?
Sonraki İçerikÇalışanların ücretleri en geç kaç gün geciktirilebilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz