Ana Sayfa Duyurular Kauçuk ve Kauçuk Eşya Mal Grubu Kasım 2020 İhracatı 113,5 milyon $...

Kauçuk ve Kauçuk Eşya Mal Grubu Kasım 2020 İhracatı 113,5 milyon $ Yapıldı

458
0

Kauçuk ve Kauçuk Eşya ürünleri mal grubu 2020 yılı Kasım ayı ihracatımıza baktığımızda toplam 113,5 milyon $ ihracat yaptığımız görülmektedir. En yüksek ihracat %9,52 pay ve 10,8 milyon $ ihracat ile 400921009019- Vulkanize Edilmiş Kauçuktan Diğer Boru ve Hortumlar- Metal Takviye Edilmiş üzerinden yapılmıştır.
Sonrasında sırasıyla; Kauçuk Eşya- Diğer Taşıtlar İçin Diğer, Kauçuk Eşya- Diğer Taşıtlar İçin Kauçuk-Metal Bağlantılı Parçalar, Vulkanize Edilmiş Kauçuktan Diğer Bağlantı Elemanları Olmayanlar-Diğerleri, Kauçuk Eşya-Diğer Taşıtların Karoserleri İçin Diğer ve Vulkanize Kauçuktan Diğer Boru Hortumlar-Mensucat Takviyeli. Bağlantı Elemanları Olanlar gelmekte bu ürün grupları da yapılan ihracatın %37,79’una tekabül etmektedir.
Kasım ayında Balata, Güta-Perka; Guayül Çıkıl (Chicle), İzopren Kauçuk (IR) – Diğer Amaçlı ve Rondelalar gibi toplamda 33 ürün grubunda ihracatımız bulunmamaktadır.


Kaynak: İMMİB / İKMİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikCep Telefonu Haberleşmesi ve İnternet Gibi Hizmetlere Uygulanan Özel İletişim Vergisi Oranı %7,5’den %10’a Arttırıldı 30.01.2021
Sonraki İçerik2020 Yılı sonu itibariyle brüt satış hasılatı 5 Milyonu geçen firmalar ne zaman e-fatura ve e-defter uygulamasına dahil olacaktır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz