Ana Sayfa Duyurular İTO Webinar: Krizden Çıkış: Müşteri Kazanmak & Büyümek 06 Ocak 2020

İTO Webinar: Krizden Çıkış: Müşteri Kazanmak & Büyümek 06 Ocak 2020

553
0

Krizden Çıkış: Müşteri Kazanmak & Büyümek

Webinarımız 6 Ocak 2021 Çarşamba günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Tarihi: 06 Ocak 2021 / 14:00 – 16:00
Yeri: İTO Kurumsal / Youtube

Sayın Üyemiz,

“Krizden Çıkış: Müşteri Kazanmak & Büyümek” başlıklı webinarımız 6 Ocak 2021 Çarşamba günü 14.00 – 16.00 saatleri arasında Odamız Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olup, tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Söz konusu webinarımıza katılmak için aşağıdaki linkte yer alan başvuru kayıt formunu doldurmanızı rica ederiz.

Not: Webinarımız ücretsiz olup, her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulması gerekmektedir.


Kaynak: İTO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYolcu taşımacılık hizmetlerinde uygulanacak KDV oranı nedir?
Sonraki İçerikŞahıs firması için işletme defteri tutanlar, ortak oldukları adi ortaklığın bilanço usulüne geçmesi nedeniyle şahıs firmasında da bilanço usulüne geçmek zorunda mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz