Ana Sayfa Duyurular İTO: İşe Devam Kredisi Kapsamında Limitler Artırıldı

İTO: İşe Devam Kredisi Kapsamında Limitler Artırıldı

496
0

İstihdamın korunması şartı ile “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri doğrultusunda yürürlüğe konulan “İşe Devam Kredi Desteği”nde Hazine destekli KGF kefaleti 100 milyar TL’ye, kullanılabilecek kredi limiti de 125 milyar TL’ye çıkartılmıştır.

Yıllık Ciro (TL)                Azami Kredi Tutarı (TL)
0 – 25 Milyon                           12.500.000

25 – 125 Milyon                       62.500.000

125 milyon üzeri                     125.000.000

Kimler Faydalanabilir? 
– Söz konusu destekten herhangi bir sektör ayrımı gözetilmeksizin salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen KOBİ ve KOBİ Dışı (Ticari, Kurumsal) tüm gerçek ve tüzel kişi işletmelerimiz faydalanabilecektir.
– Söz konusu destek kredisinden faydalanabilmek için 2020 Şubat sonu itibariyle kayıtlı çalışan sayısını koruma şartı vardır.

Hangi Bankalara Başvuru Yapılabilir?
– Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım.

Ödeme Şartları Nelerdir? 
– Kredi desteği; 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, azami 36 ay vadeli ve yıllık yüzde 7,5 faiz / kar oranlı olacaktır.

Bilgilerinize saygılarımızla sunulur.
İSTANBUL TİCARET ODASI  


Kaynak: İTO Duyurusu 15.04.2020
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMali müşavirler tahsil edemediği alacaklarını gider olarak yazabilir mi?
Sonraki İçerikİşveren Tarafından Önerilen Ücretsiz İzin Uygulaması ile Çalışma Koşullarında Esaslı Değişiklik (Av. Vildan Alkanalka)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz