Ana Sayfa Haberler İthal telefonlara ÖTV talebi!

İthal telefonlara ÖTV talebi!

850
0

Yüksek fiyatlı ithal telefonlara ÖTV uygulanması teklifi TBMM’ye sunuldu.

Bu bağlamda oluşturulan yasa tasarısında cep telefonları 3 gruba ayrılıyor: fiyatı 1200 TL’ye kadar olanlar, 1200-2400 TL arası olanlar ve 2400 TL’den fazla olanlar.

Söz konusu telefon gruplarının özel tüketim vergisinin yüzde 50’ye kadar çıkarılması teklifinin Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülmesi bekleniyor.

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGümüş takı satışında KDV var mı? Faturada gram belirtilecek mi?
Sonraki İçerikDövizli fatura karşılığı TL çek ile yapılan ödemelerde kur değerlemesi nasıl olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz