Ana Sayfa Duyurular İşyurdu atölyelerinde üretilen ürünlerinin yer alacağı Kızılay Satış Mağazası açılıyor

İşyurdu atölyelerinde üretilen ürünlerinin yer alacağı Kızılay Satış Mağazası açılıyor

588
0

İşyurtları Kurumu bünyesinde faaliyet gösteren işyurdu atölye ve tesislerinde hükümlü ve tutuklularca üretilen ürünlerinin yer alacağı Kızılay Satış Mağazası 09 Mart 2020 tarihi itibarıyla hizmete girecek.

İşyurtları Kurumu, işyurtlarında mesleki eğitime tabi tutulan hükümlü ve tutukluların iş başında eğitim esnasında ortaya koydukları ve ekonomik değer sahip ürünlerin teşhirinin ve satışı yapıldığı halka açık en büyük mağazasını Ankara Kızılay’da açtı.

Modern ve estetik görünümü ile ürünlere özel teşhir bölümleriyle farklı bir konseptte tasarlanan mağazada, gıda ürünlerinden hediyelik eşyaya; tekstil ürünlerinden ayakkabıya; hazır giyimden çanta ve kemere kadar birçok farklı ürünün satışı yapılıyor.

Mağaza, pazar günleri hariç her gün 10.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Fotoğraf Galerisi


Kaynak: T.C. Adalet Bakanlığı Duyurusu
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikHangi Tazminatlar ve bağışlar gelir vergisinden istisnadır?
Sonraki İçerikGelir idaresi başkanlığının sitesinden geriye dönük olarak fatura düzenlememim bir sakıncası var mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz