Ana Sayfa Haberler İsviçre Merkez Bankası zararda

İsviçre Merkez Bankası zararda

905
0

İsviçre Merkez Bankası tarafından Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre banka, 2018 mali yılı için 15 milyar İsviçre frangı zarar tespit edilebilir.

Zararın sebebi ise bankanın döviz kaybı yaşaması.

Son figürleri de içeren detaylı yıllık raporun 4 Mart’ta yayınlanacak.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikA.Ş. bağlı ortaklığına nakdi sermaye artışı amacıyla verdiği para için nakdi sermaye artışı indiriminden kendisi mi yararlanır yoksa bağlı ortaklığı mı?
Sonraki İçerikİhracat birim değer endeksi %2,9 azaldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz