Ana Sayfa Dünya İspanya Sanayi, Ticaret Ve Turizm Bakanlığı ile Netflix Arasında Anlaşma İmzalandı

    İspanya Sanayi, Ticaret Ve Turizm Bakanlığı ile Netflix Arasında Anlaşma İmzalandı

    413
    0

    İspanya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Reyes Maroto ve Netflix eş CEO’su Ted Sarandos, İspanya’da çekilen dizi ve filmlerin turizm geliri kaynağı olarak kullanılması ve böylece sektörün toparlanmasına yardımcı olmak için bir anlaşma imzaladı.

    Anlaşma çerçevesinde, Netflix ve Turespaña (yukarıda bahsedilen Bakanlığın bir parçası olan resmi turizm tanıtım ajansı) İspanya’daki görsel-işitsel prodüksiyon ile turizm arasındaki bağı güçlendirmek için işbirliği yapacak. Bu birlik, İspanya turizm markasını güçlendirerek ve ülkenin turizm açısından zenginliği ve kültürel çeşitliliği konusunda farkındalık yaratarak sinerjileri teşvik etmeyi ve pandemi sonrasında zarar gören turizmin toparlanmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

    Netflix tarafından hazırlanan “Uluslararası Eğlence Hizmetlerinin Kültürel Yakınlık ve Turizm Üzerindeki Etkisi” çalışmasına göre, İspanyol içeriğinin tüketimi, İspanyol kültürünün birçok yönüne olan ilgiyi ve yakınlığı artırarak, ülkede turizmi geliştirmek için önemli bir potansiyel sunuyor.


    Kaynak: T.C. Ticaret Bakanlığı
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Türkiye’nin bir an evvel sözleşmeli üretime geçmesi lazım
    Sonraki İçerikTESK Genel Başkanı Palandöken: Kurban Bayramı’nın yaklaşmasını fırsat bilen bazı firmalar sahte indirim kampanyalarına şimdiden başladı, kanmayın

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz