Ana Sayfa Çalışma Hayatı İŞ-KUR Eleman Arama

İŞ-KUR Eleman Arama

703
0

İŞ-KUR Eleman Arama

Hizmetlerimizden yararlanabilmeniz için kayıtlı kullanıcı olmanız gerekmektedir.

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız

Kamu Eleman Arama

Eleman arayan kamu kurumları işgücü istemlerini, İŞKUR’un internet portalına üye olmak suretiyle doğrudan sisteme kayıt ederek iletebilecekleri gibi her türlü iletişim kanallarını/araçlarını kullanmak suretiyle ileterek istediği özellikte işgücü için ilan verebilir. İlanlar onaylandıktan sonra İŞKUR’un internet sayfasında yayımlanır. Kamu kurumları, başvuru süresinin sonunda İŞKUR tarafından gönderilen listelerde yer alan adaylar arasından ilgili Yönetmelikte belirtilen yöntemleri kullanarak işe alacağı işçileri belirleyebilir.

Özel Sektör Eleman Arama

Özel Sektör firmaları işgücü istemlerini İŞKUR’un İnternet portalına üye olmak suretiyle doğrudan sisteme kayıt ederek karşılayabilecekleri gibi Kuruma her türlü iletişim kanallarını/araçlarını kullanmak suretiyle ileterek istediği özellikte işgücü için İŞKUR’a ilan vermek suretiyle İŞKUR’a kayıtlı adaylar arasından seçim yapabilir.

 


Kaynak: İŞKUR
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikYabancıların Çalışma İzinleri Konusunda Geçerli Mevzuat nelerdir?
Sonraki İçerikAB’de 2018 yılında yenilenebilir enerji toplam enerjinin %21’ini oluşturdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz