5.5 C
İstanbul
Çarşamba, 28 Şubat 2024 8:28
Ana Sayfa Duyurular İhracatçı Birlikleri-12. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması. 3 Mart 2020 Salı – 25 Nisan...

İhracatçı Birlikleri-12. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması. 3 Mart 2020 Salı – 25 Nisan 2020

670
0

Yayın için; Başlangıç Tarihi: 3 Mart 2020 Salı – Bitiş Tarihi: 25 Nisan 2020 Cumartesi

Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğü, TİM iş birliği ve Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin organizatörlüğünde, mobilya sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla organize edilen “İhracatçı Birlikleri-12. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması” ödül töreninin 16 Haziran 2020’de düzenlenmesi planlanmaktadır.

Yarışma başvuruları 25 Şubat 2020 tarihinde açılacak olup, yarışmaya başvurmak isteyen katılımcılar www.designforexport.org veya www.mobilyatasarimyarismasi.org aracılığıyla online başvuru yapabilirler.

İlgililere duyurulur.


Kaynak: Kosgeb.gov.tr
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGelir Vergisi Açısından ücretin unsurları nelerdir?
Sonraki İçerikPakistan 15. Gıda Teknolojileri Asya 2020 Fuarı 12-14 Eylül 2020

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz