Ana Sayfa Şirketler Google’ın Çalışanlarına Sunduğu En İyi İmkanlar

Google’ın Çalışanlarına Sunduğu En İyi İmkanlar

1941
0
  • Mühendisler ilk senelerinde 15 gün ücretli izin alıyorlar, üç yıldan sonra 20 gün, beş yıldan sonra da 25 gün ücretli izin kullanabiliyorlar. Çalışanların hepsi 3 aylık ücretsiz izin kullanabiliyor.
  • Yeni doğum yapanlar 22 haftaya kadar ücretli izin kullanabiliyor, babalar ve evlat edinen ebeveynlerse 7 – 12 hafta arasında ücretli izin kullanabiliyor. Yazılım mühendislerinden biri şöyle açıklıyor: “Böylece ekipten birinin her zaman izne çıkabileceğini biliyoruz. Bu da normal ve iyi bir şey.”
  • Google ölen çalışanlarının eşlerine veya partnerlerine 10 yıl süresince maaşlarının %50’sini veriyor.
  • Mountain View, California ve New York City’de spor salonu var.
  • Google çalışanları ofiste bedava yemek ve atıştırmalık hizmeri alıyor. Glassdoor’da yaptıkları yorumlarda yemekleri şu şekilde tanımladılar: çeşitli, lezzetli ve NYC’nin en iyi restoranlarıyla aynı kulvarda.”
  • Cuma günleri ofiste şarap ve bira da içebiliyorlar.
  • San Francisco ve Mountain View’deki Google çalışanları işe evcil hayvanlarını da getirebildiklerini belirtiyor.

Kaynak: http://www.businessinsider.com/google-employee-best-perks-benefits-2017-11/

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikBinek Otomobile Ait KDV, İndirim Konusu Yapılır mı?
Sonraki İçerikŞehit Yakınlarının Taşıt Alımında ÖTV İstisna Uygulaması Nasıldır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz