Ana Sayfa Çalışma Hayatı Girişimciler Neden Seyahat Etmeli?

    Girişimciler Neden Seyahat Etmeli?

    1259
    0

    Seyahat neden önemli? Kc Agu, Entrepreneur’de yazıyor:

    Seyahat İletişim yeteneklerinizi geliştirir
    “Ses tonu, beden dili, konuşurken yaptığınız ifadeler insanların sizden anladıklarını etkiler. Bir girişimci etkili iletişim yöntemlerini öğrenerek çalışanlarıyla daha başarılı iletişim kurar.”

    Sağlığınız İçin Önemli
    “Stres, başa çıkılmadığında depresyona ve kalp hastalıklarına sebep olur. Seyahat, ister iş için, ister zevk için olsun, stresi azaltmaya yardımcı olur.”

    İlham verir
    “Katıldığınız etkinlikler ve tanıştığınız insanlar dünyayı farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir. Her ilham dalgası, doğru kullanılırsa işinizi bir şekilde ilerletebilir.”

    Yeni Bağlantılar kurabilirsiniz
    “Yeni arkadaşlar edinmek ve yeni yerlerde kurulan iş ilişkileri bilgiden fazlasını kazandırır.“

    Düşünmek için zaman yaratırsınız
    “Bir girişimciyseniz, sürekli hızlı iş kararları vermeniz gerekebilir. En son ne zaman oturup düşünme fırsatınız oldu? Seyahat etmek size oturup düşünmeniz için gereken zamanı verir.”

    Kaynak: Entrepreneur
    Derleyen: Özge Burçak Aydınalp
    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikSerbest Meslek Makbuzunu Kimler Düzenler?
    Sonraki İçerikSosyal Güvenlik Kapsamında Çalışan sayısı 2018-Şubat itibariyle yaklaşık 20 Milyon Kişi

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz