Ana Sayfa Duyurular DİKKAT! 7440 Matrah Artırımını Ödemezseniz Hakkınızı Kaybedersiniz!

DİKKAT! 7440 Matrah Artırımını Ödemezseniz Hakkınızı Kaybedersiniz!

198
0

7440 Sayılı Kanun kapsamında; kurumlar vergisi, KDV ve Stopaj vergi türlerinin biri veya birkaçı için MTRAH ARTIRIMI yaptıysanız 1’nci ve 2’inci taksitlerini en geç 31 Temmuz 2023 Pazartesi günü ödemelisiniz. Ödeme yapmamanız halinde matrah artırımı ile sağladığınız hükümlerden yararlanamayacak ancak adınıza tahakkuk eden borcu ödemek zorunda kalacaksınız.

Bu nedenle MATRAH ARTIRIMI Ödemelerini düzenli yapmanız önemlidir.

Matrah artırımını peşin olarak ödemek için tercihte bulunanlar da toplam tahakkuk tutarını 31 Temmuz 2023 tarihinde ödemelidir.

 


Kaynak:
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik7440 Vergi ve SGK Yapılandırma Ödemesi İçin SON GÜN 31 Temmuz 2023 Pazartesi!
Sonraki İçerikStok Affı Kapsamında Bildirilen Emtialar İçin Ödenen KDV’ler KDV İadesine Konu Edilebilir Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz