Ana Sayfa Haberler Cathay Pacific’den ikinci kez yanlış bilet satışı

Cathay Pacific’den ikinci kez yanlış bilet satışı

782
0

Hong-Kong merkezli Cathay Pacific Havayolları, yanlışlıkla birinci sınıf uçak biletlerini ekonomi sınıfı fiyatına sattı.

Portekiz’den Hong Kong’a yapılacak bir uçuş için normalde 12,500 pound olan birinci sınıf biletler, web sitesindeki bir problem nedeniyle sadece 1,175 pounddan satışa sunuldu.

Bu hata son 14 günde ikinci kez yaşandı.

Havayolu şirketi ise söz konusu problemin kaynağını bulmaya çalışıyor.

Cathay Pacific tarafından yapılan açıklamada, bir hata sonucu da olsa biletleri alan yolculara seçkin hizmetlerini sunmak için sabırsızlandıklarını belirtildi.

 

 

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİki nüsha kira kontratında damga vergisi iki kat mı alınır?
Sonraki İçerikC sınıfında çalışanlar için İş sağlığı ve Güvenliği kapsamına giriş tarihi nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz