Ana Sayfa Çalışma Hayatı Çalışma iznine cevaben eksik belgeyi tamamladık sisteme nasıl yükleyebiliriz?

Çalışma iznine cevaben eksik belgeyi tamamladık sisteme nasıl yükleyebiliriz?

732
0

Yabancı çalışma izni başvurumuzla ilgili olarak eksik evrak tespit edildiğine dair bildirim aldık. Eksik olan belgeyi nereden ve nasıl yükleyebiliriz ?

Sizden istenilen eksik belgeyi PDF formunda hazırladıktan sonra, Başvuru işlemleri menüsü altında “Eksik evrak takip” sekmesinden yükleyebilirsiniz. Belgeyi yükledikten sonra işleminizi mutlaka elektronik imza ile tamamlamanız gerekmektedir.

Sigortalı işçisi, sicil numarası ve e-bildirge yetkilisi olmayan “Kendi nam ve hesabına iş yeri açacak yabancılar” çalışma izni başvurusu yapabilir mi?

Kendi nam ve hesabına işyeri açacak Geçici Koruma kapsamındaki Suriyeli işverenler için işyeri kayıt menüsü altında “kendi nam ve hesabına iş yeri açacak yabancılar” isimli bir sekme oluşturulmuştur. Başvuru bu sekmeden yapılabilir.

Yüklediğim belgelerde hata olduğunu fark ettim sistemden silerek yeni belge yükleyebilir miyim?

Elektronik imza ile imzalanmadığı sürece sisteme yüklenen belgelerin üstüne yeni belge yüklenebilir.

Başvuruda İş sözleşmesi sisteme yüklenirken yükleme yapılamıyor ve sistem hata veriyor. Sebebi nedir?

E-izin siteminde yüklenecek belgelerin boyutu 1 MB olarak sınırlandırılmıştır. Yüklenecek belgelerin istenilen boyutta ve pdf formatında olması gerekmektedir.

Kaynak: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikBir kişi ve üstü çalışanı olanların BES sistemine kaydolması zorunlu mudur?
Sonraki İçerikYurt dışından başvurup çalışma izni alan yabancıların SGK girişi kaç gün içinde yapılmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz