Ana Sayfa Çalışma Hayatı Çalışma izni başvurusunu tamamlayanlar başvuru numarasını nasıl görebilir?

Çalışma izni başvurusunu tamamlayanlar başvuru numarasını nasıl görebilir?

703
0

Başvurumu tamamladım. Başvuru numaramı nereden görebilirim?

Başvuru tamamlanınca başvuru takip numarasını başvuru işlemleri-tamamlanan başvurular- değerlendirmedeki başvurular sekmelerini takip ederek görebilirsiniz.

İşyeri e-bildirge kullanıcısı tarafından işveren kaydı açıldıktan sonra işyeri adına başvuru yapmak üzere sistemden birden fazla kişiyi yetkilendirebilirmiyiz, sınır var mıdır?

İşyeri e-bildirge kullanıcısı tarafından işveren kaydı açıldıktan sonra işyeri adına başvuru yapmak üzere kişi yetkilendirilmesinde bir sınır bulunmamaktadır.

İşveren Yönetim Paneli-Yetkilendirme işlemleri bölümünden işveren vekilini silebilir veya değiştirebilir miyim? Yeni vekil belirlemeden işveren e-bildirge kullanıcısı olarak başvuruyu kendim yapabilir miyim?

E-Bildirge kullanıcısı, İşveren Yönetim Panelinden yetkilendirilen kişinin yetkisini iptal edebilir. Yeni bir kişi için yetkilendirme işlemi yapılabilir. Ayrıca, hiçbir yetkilendirmeye ihtiyaç duymadan kendisi çalışma izni başvurusu yapabilir.

İşveren Yönetim Paneli-İşyeri Ayrıntıları bölümünde işveren bilgilerinde istediğim bütün bilgileri değiştirebilir miyim? Herhangi bir sınırlama var mıdır?

İşyeri SGK e-bildirge kullanıcısı; SGK’dan otomatik olan bilgiler haricinde (bu bilgiler SGK’dan güncellenebilir) diğer bilgileri güncelleme yetkisine sahiptir.

Kaynak: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİşçi özlük dosyalarında bulunması gereken başlıca evraklar nelerdir?
Sonraki İçerikKanada’da iş sigortasından faydalananların sayısı %1,1 arttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz