Ana Sayfa İstatistik Birleşik Krallık’ta işsizlik oranları genel olarak son altı yılda düştü

Birleşik Krallık’ta işsizlik oranları genel olarak son altı yılda düştü

573
0

Birleşik Krallık’ta işsizlik oranları genel olarak son altı yılda düştü

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin yayınladığı verilere göre, İngiltere’de işsizlik oranları genel olarak son altı yılda düştü.

Temmuz 2019’dan Eylül 2019’a kadar:

Birleşik Krallık’taki tüm insanlar için tahmini işsizlik oranı % 3,8’dir. Bir önceki yıla göre 0.2 puan daha düşük ve bir önceki çeyreğe göre 0.1 puan daha düşüktür.

Birleşik Krallık’taki erkekler için işsizlik oranı tahmini % 4.1’dir. Bir önceki yıla göre 0.1 puan daha düşük ve bir önceki çeyreğe göre 0.1 puan daha düşüktür

Birleşik Krallık’taki kadınların işsizlik oranında %3,6’lık bir düşüş oldu. Bu oran, yılda yüzde 0,4 puan düşerken, çeyrekte 0,1 puan geriledi.

Temmuz-Eylül 2019 arasında, tahminen 1.31 milyon kişi işsizdi. Bir yıl öncesinde 72.000 kişi daha az ve beş yıl öncesinde 656.000 kişi daha azdı.


Kaynak: Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi / Link: https://www.ons.gov.uk/employmentandlabourmarket/peopleinwork/employmentandemployeetypes/bulletins/uklabourmarket/november2019
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGümrük vergileri neye göre hesaplanır?
Sonraki İçerikLimited şirketlerin genel kurulunda oy kullanma hakkından yoksunluk hangi hallerde ortaya çıkar?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz