Ana Sayfa Vergi Basit usule tabi mükellefler internetten satış yapabilir mi?

    Basit usule tabi mükellefler internetten satış yapabilir mi?

    2272
    2
    Basit usul vergilendirmeye tabi taksi sahibi, taksisi üzerine SGK dosyası açtırdı. MUHSGK Beyanında hangi alanlar doldurulacaktır?

    Sadece SGK kısmı doldurulacaktır.


    Basit usule tabi lazer kesimi yapan bir firma ürünlerini N11, Trendyol gibi sayfalarda satışa sunmak istiyor. Bu durum basit usule tabi olmasına engel bir durum var mıdır?

    Basit usulde tabi mükellefler her alanda satış yapabilir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik2020 yılı Aralık ayında yıllık sanayi sektörü ciro endeksi %42,9 , inşaat %7,2 ticaret %31,1 hizmet %12,3 arttı
    Sonraki İçerikEsnaf ve Sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik gelir kaybı ve kira desteklerine ilişkin 1 milyon 400 binin üzerinde başvuru onaylandı

    2 YORUMLAR

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz