Ana Sayfa Şirketler Balıkçılık ve Tarım İçin %50 Hibe Desteği!!!

Balıkçılık ve Tarım İçin %50 Hibe Desteği!!!

1973
0

Türkiye ve Avrupa Birliği’nin ortaklaşa finanse ettiği IPARD (Instrument for Pre-Accession Assistance-IPA) kapsamında Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması İle İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar tedbiri kapsamında 42 ilde %50 hibe desteği sağlanacak. Hibe desteğinin toplam bütçesi 122 milyon 177 bin Euro. Başvurusu kabul edilen ve sözleşme imzalanacak yatırımcılara %50 oranında hibe desteği sağlanacak.

Destek için başvurular 6 Eylül 2017 – 28 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak.

DESTEKLENECEK YATIRIMLAR NELERDİR?
1-
Süt ve süt ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması
2- Kırmızı et ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması
3- Kanatlı eti ve et ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması
4- Su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması
5- Meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması

DESTEK VERİLECEK İLLER:
Destek almak amacıyla başvuruların yapılacağı ve yatırımın uygulanacağı iller şöyle belirlendi;

Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat.

HİBE DESTEĞİ BAŞVURULARI NEREYE YAPILACAK?
Başvurular 6 Eylül 2017 itibariyle başladı.
1- Yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlükleri’ne başvuru yapılabilir.
2- Başvuruların son teslim tarihi 28 Eylül 2017 saat 18:00 olarak belirlendi.
3- Ayrıca Online Proje Başvuru Sistemi 26 Eylül 2017 günü saat 21:00’e kadar açık olacak. Buradan da başvurular kabul edilecek.

Kaynak: Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikA.Ş.lerde Şarta Bağlı Sermaye Artırımında Pay Sahiplerinin Hakları Nasıl Korunur?
Sonraki İçerikVakıf ve Derneklere Ait Arsa Üzerine Yapılan İnşaatlara Ait Harcamalar Kurum Kazancından İndirilebilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz