Ana Sayfa Çalışma Hayatı BAĞ-KUR’u şirket ortağı, ameliyat olacak istirahat raporu alıp SGK’dan istirahat parası alabilir...

    BAĞ-KUR’u şirket ortağı, ameliyat olacak istirahat raporu alıp SGK’dan istirahat parası alabilir mi?

    516
    0

    BAĞ-KUR’u şirket ortağı, ameliyat olacak, istirahat raporu alıp ssk’dan istirahat parası alabilir mi?

    4B Bağ-Kur’lu rapor parası alabilir mi?
    5510 Sayılı Kanunun 4/1-b kapsamındaki (Bağ-Kur), sigortalılara iş kazası ve meslek hastalığı ile analık hallerinde istirahat raporu olması şartıyla çalışılmayan süreler için 5510 sayılı Kanunun 18’inci maddesine göre geçici iş göremezlik ödeneği ödenmektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİstenildiği zaman sermaye artışı yapılabilir mi?
    Sonraki İçerikMali müşavirler olarak yurtdışındaki eğitimler için yapılan giderler kayıtlara alınabilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz