Ana Sayfa Ekonomi Avrasya Yükseköğretim Zirvesi yedinci kez düzenlenecek

    Avrasya Yükseköğretim Zirvesi yedinci kez düzenlenecek

    325
    0

    Avrasya Yükseköğretim Zirvesi (EURIE), bu yıl yedinci kez organize edilecek. Avrasya Üniversiteler Birliği (EURAS) tarafından düzenlenen zirve, Kovid-19 salgını sebebiyle sanal gerçeklik uygulamaları ve hibrit olarak gerçekleştirilecek. EURIE 2022 Zirvesi, 2-4 Mart 2022 tarihleri arasında, her yıl olduğu gibi dünyanın en seçkin üniversitelerini, akademisyenlerini, yükseköğretim sektörünün önde gelen temsilcilerini ağırlayacak.

    Zirve kapsamında yalnızca ortak coğrafyayı değil ortak medeniyet, tarih ve kültürü paylaşan yükseköğretim kurumları, dünyanın dört bir tarafındaki en prestijli yükseköğretim kurumları ile biraraya gelecek.

    Zirve ile Türkiye’de yükseköğretimin durumu dünyaya tanıtılmak amaçlanırken, ayrıca bu alanda dünya ile akademik iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.

    Yükseköğretimin nabzını tutan Avrasya Yükseköğretim Zirvesi’nde geçtiğimiz yıl 150 sanal üniversite standı kurulurken, 50’nin üzerinde panel, seminer ve yuvarlak masa toplantısı organize edildi. Geçtiğimiz yılki zirve 142 konuşmacıdan oluşan zengin konferans programı ile dikkat çekerken, 2 bin 500’ün üzerinde mütevelli heyet başkanı, rektör, rektör yardımcısı, akademisyen ve uluslararası eğitim sektörü temsilcisini ağırladı. 2021’deki zirve kapsamında yükseköğretimde uluslararasılaşma, inovasyon, kalite güvencesi, uluslararası eğitim ve araştırma programları gibi konular, önde gelen kuruluş ve üniversitelerin üst düzey temsilcileri tarafından ele alındı.


    Kaynak: İTO Haber
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikÇin ve İsrail menşeli bazı emniyet camları ithalatına karşı önlem uygulanacak
    Sonraki İçerikBilgi ve iletişim sektörü 2021’de rekor istihdama ulaştı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz